Sponsrat innehåll

Arbetsgivare

Att välja arbetsgivare är ett av de viktigaste valen du gör i livet. Det påverkar hela din fortsatta karriär. Men hur ska du kunna veta om du väljer rätt? Här kan du hitta information och medarbetarberättelser från några av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare.

Arbetsgivare i rampljuset

17 Sep 2014 17:10
INTERNATIONELL KARRIÄR Globala företag, EU-projekt och nära samarbeten med länder som Brasilien, Kina, Indien och Japan. Vardagen på VINNOVA är synonym med att jobba internationellt. Det vet ­Joakim Appel­quist som är avdelningschef på ­VINNOVAs internationella avdelning.
17 Sep 2014 16:59
INTERNATIONELL KARRIÄR Nicole Starck visste att en karriär på IKEA skulle ge henne chansen att komma ut i världen. Att första anhalten skulle bli Slovakien och Bratislava var mer oväntat, men nu ser hon flytten som karriärens bästa beslut.
17 Sep 2014 16:45
INTERNATIONELL KARRIÄR Jobbet på Riksbanken tog Petra Lennartsdotter till Frankfurt där hon var med och byggde upp European Systemic Risk Board, en EU-institution som ska motverka finanskriser. Vid ­sidan av jobbet hann hon dessutom med att bli världsmästare i Mountainbike.
17 Sep 2014 16:45
INTERNATIONELL KARRIÄR Med uppmuntran och stöttning från sin arbetsgivare Atlas Copco tog Maria Jäderberg det modiga beslutet att byta både karriärinriktning och land. Mitt i livet. Det har hon inte ångrat en sekund.
20 Aug 2014 22:12
FRAMTIDSFÖRETAGEN Riksbanken är Sveriges centralbank och här får du tillsammans med kunniga, engagerade kollegor sätta de finansiella spelreglerna – såväl på hemmaplan som på den interna­tionella arenan.
20 Aug 2014 22:01
FRAMTIDSFÖRETAGEN Sara Lööv blandar ledningsgrupps­möten och jobbet med ingenjörsstudenter genom Talangprogrammet. I rollen som chefsassistent är ingen arbetsdag den ­andra lik.
20 Aug 2014 21:55
FRAMTIDSFÖRETAGEN Teknik i framkant, hållbarhet i fokus och kvalitet som riktmärke gör att Mats Karlén trivs på Xylem.
26 Jun 2014 14:40
MILJÖ Att Lantmännen handlar klimatsmart hela vägen från åkern till bensin­macken visar inte minst deras satsning på en ­anläggning som produ­cerar biodriv­medel och omhändertar grön kol­dioxid. Martin Engström är stolt över att jobba på ett företag som tar håll­bar­­hetsfrågan på allvar.
26 Jun 2014 11:30
FINANS & KONSULT Som rådgivare på Riksbankens enhet för bankanalys håller Reimo Juks i en het potatis. I finanskrisens spår arbetar­ han tillsammans med sina kollegor med att säkra Sveriges – och i viss mån ­världens – framtid.

Senaste artiklarna

1 ... 5 6 7 8 9 |
nästa |
sista
27 Jan 2010 13:22
1 ... 5 6 7 8 9 |
nästa |
sista
Välj arbetsgivare

Internationell Karriär

SPONSRAT INNEHÅLL
Gör internationell karriär hos:

Hitta information baserat på...

Sök

Populäraste arbetsgivarna

Månadens befattning
Månadens befattning är: projektledare
Månadens tema