Missa inte gratis jobb-mässa

Nätverka 25 Jan 2010 11:34

Karriär speed-dating, tips om hur du framhäver dig bäst i ditt CV och hetaste jobb sökar-trenderna 2010 – nu är det jobbsökardagar i Stockholm.

Under måndagen 25 och tisdagen 26 januari huserar Metros jobbmässa ”Byt upp dig” i Kulturhuset:

[q]Metro bjuder in gäster som ger dig de bästa tipsen, de skarpaste insikterna och nyttigaste hjälpen för att lyckas i arbetslivet åren framöver.[/q], skriver Metro på sin hemsida.

 

Två av gästerna är Shortcuts egen frukostföreläsare Frida Lindblom, VD på MinKarriär, och Robin Askelöf, tidigare vd på Shortcut. De kommer båda att dela med sig av sina tips under föreläsningen ”Du: Gör dig ännu mer lysande”. Frida kommer även att medverka i ”De hetaste söka jobb-trenderna 2010”.

En annan som siar om framtiden är Kristian Borglund, karriärredaktör på Metro:

[q]Vad som gjorde dig till vinnare i arbetslivet för tio år sedan gör dig inte till vinnare i dag. En tydlig skillnad är hur vassa armbågar, manipulation, konkurrerande, soloprestationer är på väg ut – medan sociala nätverk, godhet, välvilja, samarbete och winwin är på väg in.[/q]

 

Är du inte intresserad av föreläsningar utan är mer ute efter att utöka ditt nätverk passar förmodligen karriär speed-datingen klockan 14.30 på både måndagen och tisdagen dig som handen i handsken.

Här kan du hitta programmet och mer information om de olika föreläsningarna!

Shortcut Redaktion
Publicerad 25 Jan 11:34

Kommentarer

Fler artiklar i kategorin Nätverka

Din Karriär

”Ingen dag är den andra lik på Deloitte”

Att tillbringa fem månader på kontoret i New York blir nästa utmaning för Petra Larsson, Senior Consultant inom Enterprise Risk Services på...

Sponsrad

Din Karriär

Så får du kollegorna att lyssna på dig

Här är listan över typerna som verkar sakna öron – och hur du når fram till dem.

Din Framtid

Matchning ska ta dig till drömpraktiken

InternX ska genom psykologi, matchningssystem och algoritmer underlätta för ambitiösa studenter att hitta den perfekta praktikplatsen.

Laginsats ligger till grund för Lantmännen Maskins förändringsresa

Anders Fridlund har svårt att lämna nya möjligheter orörda. Det kommer med den höga ambitionsnivån. Hans nya karriär­utmaning är att...

Sponsrad

Din Karriär

Så får du chefen att älska dig

Vet du inte riktigt var du har din chef? Ta reda på det i så fall. En bra relation med din chef är A och O för en framgångsrik karriär.

Dela artikeln

Favoritmarkera

Fler artiklar

Fler artiklar »

Filmer

Fler videos »