Marknader

Sverige, Internationellt

Antal anställda

(globalt) varav 6200 i Sverige

Kontor

Trafikverket har arbetsplatser i hela landet

Anställdas bakgrund

Verksamheten är ovanligt bred, allt från tekniker till samhällsvetare.

Den 1 april 2010 bildades Trafikverket och även om det är en ny myndighet finns det många års erfarenhet innanför väggarna. Samtidigt som Trafikverket­ ­bildades upphörde Banverket, Väg­verket och Statens institut för kommunikationsanalys, SIKA.

Nu är transport­kompetensen samlad på ett ställe och det är Trafikverket som ansvarar­ för infrastrukturplanering, byggande, drift och underhåll av statliga vägar och järnvägar. Trafikverket har hand om planeringen för alla fyra trafikslag väg, järnväg, sjö och luftfart.

På Trafikverket finns en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du gör nytta för hela samhället. För att alla medarbetare ska må så bra som möjligt runt om i hela landet erbjuder vi bland annat generösa personalförmåner.

Trafikverket är en bred organisation och här kan du bland annat göra karriär som chef, projektledare, driftledare, byggledare eller specialist. Som medarbetare erbjuds du kontinuerlig kompetensutveckling och har stora möjligheter att utvecklas eller byta jobb internt.

Rekrytering sker löpande, nya tjänster annonseras på hemsidan.

Dela med andra:
|

Möt medarbetare hos Trafikverket

26 Mar 2014 17:30
På Trafikverket får projektingenjören Jenny Röström utlopp för sin nyfikenhet och vilja att utveckla samhället. Det 18 månader långa traineeprogrammet har gett henne en bra inblick i myndighetens bredd och komplexitet.
11 Feb 2014 10:30
Som projektledare i ett av Trafikverkets största projekt har Erik Lööv mycket på sitt bord. Här skapar det viktiga­ samhällsuppdraget­ en meningsfull­ arbetsvardag – varje dag.
Shortcutmedlemmar som jobbar/har jobbat hos Trafikverket
Anonym
Anonym
Anonym
Anonym
Logga in eller registrera dig som medlem för att se och ta kontakt med medarbetare hos Trafikverket.

Kommentarer om Trafikverket

Du måste logga in eller registrera dig som medlem på Shortcut för att kommentera.
Välj arbetsgivare

Internationell Karriär

SPONSRAT INNEHÅLL
Gör internationell karriär hos:

Hitta information baserat på...

Sök

Populäraste arbetsgivarna

Månadens befattning
Månadens befattning är: projektledare
Månadens tema